Finansiel Leasing

Din virksomhed får beregnet en fast månedlig ydelse - og samtidig stilles bilerne til rådighed, uden at virksomhedens likviditet bliver belastet.

Denne form for leasing er den typiske løsning i forhold til varebiler.

Her får din virksomhed beregnet en fast månedlig ydelse - og samtidig får bilerne stillet til rådighed, uden at virksomhedens likviditet bliver belastet.

Du får fuld brugsret til bilen, ligesom der er fuld fradragsret på selve leasingafgiften.

Køb af service giver mening

Til gengæld - og det er især her, at denne leasing-form adskiller sig fra Operationel Leasing - bærer du selv risiciene og ansvaret over for køretøjet - eksempelvis i forbindelse med vedligeholdelse.

Der kan dog med fordel tilkøbes en servicekontrakt, så du har et helt fast og sikkert budget.

Det handler sådan set bare om tryghed.

Efter endt leasingperiode skal du sælge bilen til en tredjepart - men købsprisen for bilen er aftalt i forbindelse med, at leasing-kontrakten blev indgået.

Vi er klar til at vejlede

Der er virkelig mange ting at forholde sig til - og det er blandt andet her, at LEASING.DK’s erfarne mandskab sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du skal naturligvis også finde frem til, hvilken form for leasing-løsning, du er til - men også her kan du trygt regne med, at LEASING.DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg.

Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. Kontakt LEASING.DK her.


Her kan du lease bil med et smil