Derfor er leasing løsningen til dig

Hvor stort er dit budget? Hvad er det, du drømmer om? Og hvad er i virkeligheden dit behov? Vi hjælper med at finde den rette model til dig.

Der er mange måder at lease et køretøj på i dag - og hos LEASING DK er vi leveringsdygtige i det hele.

For nogle kunder vil det være helt oplagt med en 60 måneders leasing-kontrakt på såkaldt finansiel leasing - mens andre ”blot” skal bruge en mini-leasing-aftale af minimum en måneds varighed.

Eller måske er det en helt tredje løsning, der passer bedst.

Her handler det helt enkelt om at finde frem til, hvad dit behov er ud fra en lang række forskellige kriterier.

Hvad er dit præcise behov

Det kan være forhold som:

  • Hvor stort er budgettet?
  • Hvad drømmer du om?
  • Hvilket kørselsbehov har du?
  • Hvem skal bruge bilen - og hvor mange skal den rumme?

LEASING DK har hænderne helt nede i motorrummet, når det drejer sig om at ramme netop dit behov ind. Og drømme.

Det er to parametre, der ikke nødvendigvis hænger sammen - men som LEASING DK’s professionelle personale er trænet i at pejle sig ind på.

Vi har bilerne helt ind under huden

Hos LEASING DK har alle en baggrund i bilverdenen - og vi ved, hvad der rører sig i branchen. Vi er helt klar over, hvordan vi får belyst den enkelte brugers behov.

Vi rådgiver helt ned i detaljen, for vi er ikke interesseret i, at vore kunder kommer på landevejen i et køretøj, der ikke er afstemt med den virkelighed, som kunden befinder sig i.

Og som sagt er vi helt fri af bilmærker - og ikke mindst af vanetænkning.

Derfor kan vi kigge ud over hele den enorme palet af produkter, og sammen med dig finde frem til præcis det køretøj, som gør dine drømme til virkelighed. Kontakt LEASING DK her.

Vi ønsker at skabe langsigtede relationer med vores kunder, så vi kan tilbyde en langsigtet, planlægning og et konstruktivt samarbejde omkring virksomhedens bilpark på baggrund af et godt kendskab til virksomheden og dens behov.
LEASING DK sætter altid fokus på dit behov. Vi har ingen "kasser" som kunderne skal passe ind i. Vi laver den løsning, som passer vores kunder.

Her kan du lease bil med et smil