Vi er LEASING.DK

Uanset om dit behov er en varebil, en flot firmabil eller en cabriolet i sommermånederne, så tilbyder vi enhver form for leasing. Fleksibilitet, vilje og erfaring er kodeordene hos os.

LEASING.DK har siden 2004 leveret biler til virksomheder over hele Danmark. Vi er et 100 procent selvstændigt og uafhængigt leasingselskab, som tilbyder leasing af biler direkte til virksomheder - og som altså kan operere uden at skulle tage hensyn til særlige bilmærker.

Det betyder med andre ord, at vi er i stand til at tilbyde billeasing på helt individuelle og fleksible vilkår, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov.

LEASING.DK samarbejder direkte med bilimportørerne i Danmark og kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker til bilmærke og model, når du vil lease bil.

Vi er klædt rigtig godt på til opgaven

Du får som kunde hos LEASING.DK din personlige og yderst professionelle leasing konsulent, som har ekspertise indenfor de forskellige typer af leasing - og som kan rådgive omkring valg af bilmærke, type og model - og som kan supportere i forhold til udstyrsniveau, motorstørrelse med videre.

Vores konsulenter har mange års erfaring fra bilbranchen, og de brænder for at sammensætte den rigtige løsning til netop din virksomhed.

Det er LEASING.DK’s mission at finde leasing-løsninger sammen med vores kunder, som passer præcis til dit og din virksomheds behov.

Vi finder den skræddersyede løsning

Det er LEASING.DK’s mission at finde løsninger sammen med vores kunder, som passer præcis til din virksomheds behov.

Dette sikres via mærkeuafhængighed, individuel service,  direkte og løbende kontakt mellem vores kunder og vores leasing konsulenter.

Vi ønsker at skabe langsigtede relationer med vores kunder, så vi kan tilbyde en langsigtet, planlægning og et konstruktivt samarbejde omkring virksomhedens bilpark på baggrund af et godt kendskab til virksomheden og dens behov.

LEASING.DK sætter altid kunden's behov i fokus. Vi har ingen "kasser" - som kunderne skal passe ind i. Vi laver den løsning som passer vores kunder.

Leasing med eget udsalgssted

Vi får hvert år mange hundrede biler retur fra vores leasingkunder. Disse biler afsættes af flere kanaler. Mange sælges på bilauktion eller til bilforhandlere rundt om i landet. Men mange sælges også gennem vores eget udsalgssted MOTORPOINT.DK.

MOTORPOINT.DK er beliggende på vores adresse i Herning og har som vores eget udsalgssted primært to opgaver:

  •  at afsætte nogle af de biler, som vi får tilbage efter endt leasingperiode fra vores kunder.                                                   
  •  at præsentere og levere drømmebiler på fordelagtige vilkår.

Du kan altid se MOTORPOINT.DK's store udvalg af kvalitetsbiler via dette link.

Søg et job hos LEASING.DK

Hos LEASING.DK ved vi, at det er medarbejderne der skaber og tegner vores virksomhed. Derfor er vi altid interesseret i at høre fra engagerede og motiverede mennesker, som er interesseret i at arbejde med billeasing i en innovativ virksomhed, som bygger på ærlighed, frihed under ansvar, sammenhold samt hårdt arbejde for at nå fælles mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere om jobmulighederne, ligesom vi altid gerne modtager uopfordrede ansøgninger.

Du kan kontakte administrerende direktør Anders Nielsen på mobil 25 11 16 60 eller via dette link.

Anders Nielsen, LEASING DK
Direktør Anders Nielsen, LEASING.DK

Her kan du lease bil med et smil
StemningsbilledHer kan du lease bil med et smil