Leasing af Volvo V40

Volvo V40 er godt nok den mindste i flokken af de skønne svenske modeller, men den er samtidig en af de bedst sælgende biler fra den kinesisk ejede producent, som har oplevet gigantisk succes de senere år.

Modellen blev i sin nuværende udformning introduceret i 2012 som en afløser for Volvo V50 - der en halv snes år tidligere havde afløst Volvo V40. Sådan går historien på sin smukkeste vis i ring.

Du skal lease Volvo V40 som firmabil hos LEASING DK, hvis du vil have et køretøj, der rummer alt det gode, som Volvo kan levere, samtidig med, at der er tale om en ganske kompakt model.

Formidable køreegenskaber i Volvo V40

Der er masser af udstyr i den glimrende Volvo V40, som senest fik et facelift i 2016, hvor de efterhånden legendariske "Thors Hammer"-forlygter blev introduceret. Dermed er Volvo V40 fortsat en fuldstændig tidssvarende bil, der rummer alt, hvad du måtte ønske dig af sikkerhedsudstyr.

Køregenskaberne i Volvo V40 er ganske enkelt formidable, og modellen er bestemt en af de mest eftertragtede i sin klasse.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Volvo V40 - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Volvo V40 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Volvo V40 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Volvo V40

Her kan du lease bil med et smil