Leasing af Toyota Avensis

Toyota Avensis blev introduceret i 1997 som en afløser for Toyota Carina, der gennem mange år var en stor succes i firmabilsegmentet. En position, som Toyota Avensis straks formåede at føre videre - og som fortsat er gældende. Faktisk kører der i omegnen af 50.000 Toyota Avensis-modeller rundt på de danske veje.

Med en Toyota Avensis er man som firmabilkunde således klædt rigtig godt på til at overkomme arbejdsdagens mange udfordringer.

Den nuværende udgave af Toyota Avensis er tredje generation. Den store firmabil i d-segmentet fik et gennemgribende facelift i 2015.

Toyota Avensis er en iøjnefaldende bil

Toyota Avensis har det der særlige Toyota-design, som stikker i en lidt mere futuristisk retning, end det er tilfældet med en række af konkurrenterne i Passat- eller Mondeo-klassen, som d-segmentet ofte betegnes.

Bilen er iøjnefaldende allerede fra afstand, og når man kommer tættere på og træder inden for i modellen er det tydeligt, at designet er smagfuldt såvel ude som inde. Det samme er indretningen, og med en Toyota Avensis får man adgang til masser af udstyr.

Du skal lease Toyota Avensis som firmabil hos LEASING DK, hvis parametre som et flot og fremtidssikret design og fantastiske køreegenskaber er væsentlige for dig.

Kontakt os

Modellen kan leases i en lang række forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Toyota Avensis - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Toyota Avensis her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Toyota Avensis via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Toyota Avensis

Her kan du lease bil med et smil