Leasing af Subaru Levorg

Subaru Levorg er et nyere bekendtskab, idet den atletisk udseende bilmodel blev introduceret i 2014. Men selve mærket bag Levorg kender de fleste danske firmabilister, og for mange står Subaru som det ypperligste japanske bilmærke.

Subaru er således et premium mærke på linje med Audi, BMW og Mercedes-Benz, men modellerne skiller sig i helt særlig grad ud, fordi de er født med firhjulstræk og boksermotor.

Det gælder også Subaru Levorg, hvis navn er en sammentrækning af de tre engelske ord legacy (arv), revolution og touring.

Du skal lease Subaru Levorg, hvis du vil have fingrene i en sporty stationcar i c-segmentet.

Subaru Levorg er en bil, der kan noget

Man sidder lavt og lækkert, og i en Subaru Levorg får man fornemmelsen af at sidde i en bil, der kan noget. En bil som er klædt rigtig godt på til det, som det i bund og grund handler om: At komme frem i verden.

På den måde er Subaru Levorg den oplagte firmabil til dig, der vil noget andet end alle de andre. Altså køre i en bil, der skiller sig ud. Og det gør Subaru Levorg i en grad, så det vækker gehør på arbejdspladsen, når du fortæller, at du kører Subaru.

Kontakt os

Modellen kan leases i en lang række forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Subaru Levorg - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Subaru Levorg her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Subaru Levorg via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Subaru Levorg

Her kan du lease bil med et smil