SUBARU FIRMABILER

Japanske Subaru leverer store oplevelser på fire hjul, som enhver bør unde sig selv. Få ny firmabil fra Subaru via en leasing-kontrakt fra LEASING DK.

Japanske Subaru blev grundlagt i 1953, og det kvalitetsbevidste bilmærke er fortsat en del af Fuji Heavy Industries, der er en gigantisk koncern i Japan med fokus på transportmidler.

Ud over biler produceres der også tog, fly og rumfærger hos Fuji Heavy Industries.

Bilfabrikken Subaru har også ry for at levere en nærmest flyvende oplevelse - ikke mindst hvis køreturen foregår i den lynhurtige WRX STI, som i bund og grund er en rallybil.

Kørekomfort ud over det sædvanlige

Subaru har i mange år været kendtegnet for brugen af boksermotorer, rammeløse vinduer og permanent firhjulstræk på alle modeller. Subaru Levorg

I dag er man gået væk fra kun at levere rammeløse vinduer - men firhjulstrækket og boksermotorer holder man ved.

Blandt de mest kendte modeller er Subaru Levorg, Subaru Forester og Subary Outback. Alle er de eksponenter for kørekomfort ud over det sædvanlige.

Et godt bud på en firmabil

Hvis du er til biler, der kan komme frem overalt, og som er gennemsyret af kvalitet, så er Subaru et godt bud på din næste firmabil.

Uanset hvilken Subaru-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Subaru herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil