Leasing af Renault Scenic

Renault Scenic blev "født" i 1996 og den franske bilmodel stod i den forbindelse fadder til et helt nyt segment i Europa kaldet MPV-klassen. Bilen var - og er fortsat - i bund og grund baseret på en Renault Megane, men er blot en højere og mere rummelig variant af selvsamme.

I dag er der stort set ikke et bilmærke med respekt for sig selv, der ikke har MPV-modeller i sit repertoire, men Renault var altså først med Renault Scenic. 

Fra første færd var Renault Scenic en succes, og den rummelige personbil blev da også kåret som Årets Bil i Europa 1997.

I Danmark vandt Renault Scenic mange fans allerede i første generation. Mange har holdt ved og flere er kommet til, og i dag er Renault Scenic - hvis aktuelle model er fjerde generation - fortsat blandt de bedst sælgende modeller i sit segment.

Renault Scenic er særdeles veludstyret

Du skal lease en Renault Scenic som din næste firmabil, hvis du er til en særdeles veludstyret MPV, som tilbyder god plads og herlige køreegenskaber. Selv om Renault Scenic er en stor bil, så føles den fantastisk medgørlig både på bjergveje og i de smalle bygader.

Kabinen i Renault Scenic er et dejligt sted at opholde sig. Der er masser af farver i interiøret, ligesom den franske vogn rent udstyrsmæssigt er klædt godt på. Fra førerpladsen har du et godt udsyn og overblik, og du sidder yderst komfortabelt i den fine Renault Scenic.

Kontakt os

Du kan naturligvis lease Renault Scenic i en række forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores professionelle leasingkonsulenter klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Renault Scenic her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Renault Scenic via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Renault Scenic

Her kan du lease bil med et smil