Leasing af Opel Zafira

Opel Zafira så dagens lys i 1999, hvor den var en af de første modeller i den såkaldt kompakte MPV-klasse. MPV står for multi purpose vehicle og kan bedst oversættes til et køretøj, som kan bruges til mange forskellige formål. Og også på det punkt passede - og passer - betegnelsen perfekt til Opel Zafira.

Modellen er nemlig på samme tid kompakt og rummelig, og dermed er det lykkes Opel-designerne at lave en perfekt balancegang mellem de to forhold. Samtidig kører Opel Zafira glimrende, på trods af, at MPV-modeller typisk har et højere tyngdepunkt, hvorved de lettere krænger i svingene. Det gør Opel Zafira også, men slet ikke i samme grad, som det er oplevet i andre modeller.

Den nuværende udgave af Opel Zafira, der er tredje generation, blev lanceret i 2011. Men selv om modellen har nogle år på bagen, så fremstår Opel Zafira fortsat som en yderst moderne bil, der på alle parametre kan konkurrere med de andre modeller i den voksende MPV-klasse. I 2016 gennemgik Opel Zafira et stort facelift, hvilket naturligvis også har været med til at holde køretøjet helt up-to-date.

Opel Zafira er en alsidig bil

Opel Zafira er på mange måder en gennemarbejdet og gennemtænkt bil. Og så er den alsidig på en måde, hvor konkurrenterne har svært ved at følge med. Samtlige sæder er nemme at rykke med, og helt overordnet hersker der en fleksibilitet, som er de færrest MPV-modeller forundt.

Ifølge eksperterne får man med Opel Zafira masser af bil for pengene, og den er pakket med udstyr og moderne detaljer. Bilen er smagfuldt indrettet, og det er en attraktiv model, som klart kan opfylde de behov, som du måtte have til en firmabil.

Kontakt os

Du bør naturligvis lease Opel Zafira som firmabil hos LEASING DK. Vi har mange års erfaring - og vi er klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information, uanset hvilken variant du har lyst til at få fingrene i.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Opel Zafira her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Opel Zafira via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Opel Zafira

Her kan du lease bil med et smil