Leasing af Opel Insignia

Det kan godt være, at selve modelnavnet Opel Insignia ikke har så forfærdelig mange år på bagen. Havde Opel valgte at holde fast i det samme navn til sin model i segmentet, så havde vi haft med en model at gøre, hvis historie strækker sig helt tilbage til 1970.

Opel Insignia blev introduceret i 2008, hvor den afløste Opel Vectra, der tidligere havde afløst den noget nær ikoniske Opel Ascona i 1988.

Med Insignia trådte Opel for alvor ind på scenen for store firmabiler i d-segmentet, der ellers i mange år har været præget af især Ford Mondeo, Toyota Avensis og Volkswagen Passat. Gennem sit daværende medlemskab af General Motors kan Opel Insignia fås som Holden Commodore i Australien og på New Zealand, Buick Regal i USA og Kina samt Vauxhall Insignia i Storbritannien.

I dag er Opel en del af PSA-koncernen, der også tæller Citroën og Peugeot, og på sigt er der givetvis chance for, at Opel Insignia i stedet skal smedes seriøst sammen med de franske modellers bud i d-segmentet.

Opel Insignia er godt skruet sammen

Opel Insignia kom i 2017 i sin anden generation, og modellen er intet mindre end en lækkerbisken at se på og køre i. Faktisk er det lidt af en oplevelse at tage på tur i Opel Insignia, for bilen er eminent godt skruet sammen - og den kører virkelig dynamisk.

Bilen er smagfuldt indrettet, og der findes næppe det udstyr, som ikke også kan blive en del af din kommende Opel Insignia. Både som hatchback og stationcar er Opel Insignia en attraktiv model, som klart kan opfylde de behov, som en kørende konsulent måtte stille til en firmabil.

Kontakt os

Opel Insignia skal du selvfølgelig lease som firmabil hos LEASING DK. Vi har mange års erfaring - og vi er klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information, uanset hvilken variant du har lyst til at få fingrene i.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Opel Insignia her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Opel Insignia via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Opel Insignia

Her kan du lease bil med et smil