Leasing af KIA Optima

KIA Optima er på mange måder flagskibet hos det koreanske mærker. Den store bilmodel er et rigtigt godt bud på en firmabil i Passat- og Mondeo-klassen - men til et langt mere attraktivt beskatningsgrundlag.

Sagt på en anden måde, så får du masser af valuta for pengene, hvis du kaster din kærlighed over KIA Optima, som både er tilgængelig som klassisk sedan og sportslig stationcar, kaldet KIA Optima SW.

KIA Optima blev introduceret i 2000, men bar dog navnet KIA Magentis i Europa i det første årti. Siden udgik Magentis-betegnelsen i Europa og siden 2012 har KIA Optima været en del af udbuddet hos de danske KIA-forhandlere.

KIA stoler på sine produkter

KIA Optima har naturligvis, som alle de andre KIA-modeller, den yderst attraktive fabriksgaranti i branchen i form af syv års garanti med en kilometerbegrænsning på 150.000 kilometer med sig.

Det vægter måske ikke så højt i første omgang, når man står over for at lease en firmabil, men det fortæller en hel del om, at vi har med en producent at gøre, som stoler på sit bilmærke og sine produkter.

Den nyeste version af KIA Optima er fra 2016, hvor modellen kom i sin fjerde generation. 

KIA Optima som hybridbil

Du skal lease en KIA Optima som firmabil, hvis du har behov for masser af plads, en moderne bil med glimrende køreegenskaber samt har fokus på en høj grad af sikkerhed og masser af udstyr. KIA Optima har allerede i indgangsmodellen et højt niveau, når det netop handler om udstyr.

KIA Optima fås i flere varianter med forskellige motorstørrelser og med et varieret udstyrsniveau, og både som stationcar og hatchback. Endvidere er det også muligt at få KIA Optima som plugin-hybrid.

I den udgave kan KIA Optima faktisk køre op til 54 kilometer på ren el.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en KIA Optima - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af KIA Optima her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease KIA Optima via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 KIA Optima

Her kan du lease bil med et smil