Leasing af Jaguar XF

Jaguar XF blev introduceret i 2007 og kom i sin nuværende udgave i 2015. Modellen har været med til at give det stolte britiske bilmærke fremdrift på markedet for luksuriøse biler.

Med et stramt design og masser af lækre detaljer blev Jaguar XF hurtigt en eftertragtet model - og med modellen formåede Jaguar at få fat i nogle af de firmabilkunder, som ellers har sværget til Audi A6, BMW 5-serien samt Mercedes-Benz E-klasse.

Den nuværende udgave fås enten med træk på baghjulene eller på alle fire hjul.

Uanset hvilken udgave af Jaguar XF, du vælger, så er der sikkerhed for maksimal køreglæde, når du trykker til speederen og letter fra fortovskanten. Samtidig er Jaguar XF en sikker bil, der har opnået det maksimale antal stjerner hos EuroNCap.

Jaguar XF fås også som stationcar

Jaguar XF leveres med en række forskellige motorer, og det er helt oplagt, at der er mere saft og kraft i den største 380 hestekræfter store Jaguar XF S, end der er i indgangsmodellen.

Du kan også vælge en Jaguar XF som stationcar - eller shooting brake, som det hedder på Jaguar-sprog. En udgave som også er virkelig flot.

Fælles for samtlige udgaver er, at de lever fuldstændig op til Jaguars mangeårige mantra om, at en køretur ikke bare er en køretur - og at en bil ikke bare er en bil.

Du skiller dig ud med en Jaguar XE

Du skal lease en Jaguar XF, hvis du vil distancere sig fra de mange firmabilkunder, der kører et af de tre tyske premium brands. Og så skal du gøre det, hvis du ønsker at få magten over en bilmodel, der på alle måder er så meget mere bil end de førnævnte konkurrenter.

Jaguar XF fås i flere varianter med forskellige motorstørrelser. Modellen er endvidere født med et højt niveau af udstyr, ligesom der er masser af muligheder for at tilkøbe ekstraudstyr.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Jaguar XF - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Jaguar XF her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Jaguar XF via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Jaguar XF

Her kan du lease bil med et smil