Leasing af Jaguar XE

Jaguar XE er noget så sjældent som en storsællert i Danmark - og det handler blandt andet om, at Jaguar endelig har formået at skabe en lækker bil i et prisleje, hvor vi også herhjemme kan være med.

Især som firmabil har Jaguar Land Rover Danmark formået at sælge mange eksemplarer siden lanceringen i 2016.

Her har man med Jaguar XE formået at få fat i nogle af de firmabilkunder, som ellers har sværget til Audi A4, BMW 3- og 4-serie samt Mercedes-Benz C-klasse.

På mange måder er Jaguar XE blot en formindsket udgave af Jaguar XF - og så alligevel. For den stramt designede bil ser bare endnu mere skøn ud end sin "storebror", hvilket ikke siger så lidt.

En Jaguar er en helt særlig bil

Den nuværende udgave fås enten med træk på baghjulene eller på alle fire hjul. Uanset hvilken udgave, du vælger, er der garanti for maksimal køreglæde, når du trykker til speederen og letter fra fortovskanten.

Jaguar XE leveres med en række forskellige motorer, og det er helt oplagt, at der er mere saft og kraft i den største 375 hestekræfter store Jaguar XE S, end der er i indgangsmodellen.

Fælles for samtlige Jaguar XE-udgaver er dog, at de lever helt og aldeles op til Jaguars mangeårige mantra om, at en køretur ikke bare er en køretur - og at en bil ikke bare er en bil.

Du skiller dig ud med en Jaguar XE

Du skal lease en Jaguar XE, hvis du vil distancere sig fra de mange firmabilkunder, der kører et af de tre tyske premium brands. Og så skal du gøre det, hvis du ønsker at få magten over en bilmodel, der på alle leder og kanter er så meget mere bil end de førnævnte konkurrenter.

Jaguar XE fås i flere varianter med forskellige motorstørrelser. Modellen er endvidere født med et højt niveau af udstyr, ligesom der er masser af muligheder for at tilkøbe ekstraudstyr.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Jaguar XE - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Jaguar XE her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Jaguar XE via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Jaguar XE

Her kan du lease bil med et smil