Leasing af Jaguar E-Pace

Jaguar E-Pace er en af de nyeste modeller fra den indisk-ejede britiske producent - og et godt bevis på, at det sagtens kan lade sig gøre at tænke nyt og stort, selv om man tilhører et af de mest ikoniske og klassiske brands.

Jaguar E-Pace er lillebror til Jaguar F-Pace - men fremstår alligevel som helt sin egen.

Selv om modellen er den mindste af Jaguars to højbenede SUV-biler, så er Jaguar E-Pace alligevel en ganske rummelig en af slagsen. Det er en bilmodel, som virkelig giver masser af valuta for pengene, ikke mindst når man kigger på beskatningsgrundlaget, som i særdeleshed er attraktivt.

Den smukkeste bil i sin klasse

Designmæssigt er Jaguar E-Pace også faldet ganske heldigt eller dygtigt. Samtidig med, at designerne har måtte tænke i nye retninger for at kreere en høj bil med firhjulstrækker-gener, så har de også været nødt til at bruge og genbruge nogle af de klassiske Jaguar-dyder.

Det lykkes til fulde i Jaguar E-Pace, der er en smuk krydsning mellem en ægte Jaguar-sportsvogn og en firhjulstrækker. Det virker visuelt og Jaguar E-Pace er bestemt et af de smukkeste bud i sin klasse.

Indvendigt er førerpladsen udstyret med en enorm midterkonsol, der smyger sig mellem forsæderne og op til instrumentborde. Det ser med andre ord godt ud hele vejen rundt.

Den nuværende udgave fås enten med træk på baghjulene eller på alle fire hjul. 

E-Pace sikrer dig maksimal køreglæde

Uanset hvilken udgave af Jaguar E-Pace, du vælger, så er der sikkerhed for maksimal køreglæde, når du trykker til speederen og letter fra fortovskanten. 

Jaguar E-Pace leveres med en række forskellige motorer, og fælles for samtlige udgaver er, at de lever fuldstændig op til Jaguars mangeårige mantra om, at en køretur ikke bare er en køretur - og at en bil ikke bare er en bil.

Jaguar E-Pace fås i flere varianter med forskellige motorstørrelser. Modellen er endvidere født med et højt niveau af udstyr, ligesom der er masser af muligheder for at tilkøbe ekstraudstyr.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Jaguar E-Pace - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Jaguar E-Pace her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Jaguar E-Pace via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Jaguar E-Pace

Her kan du lease bil med et smil