Leasing af Ford Mondeo

Ford Mondeo er en af de mest leasede firmabiler i sit segment, hvor der ellers er ganske hård kamp om kunderne. Især stationcar-udgaven er populær.

Ford Mondeo er en af de mest succesfulde bilmodeller i segmentet for de store firmabiler. Og det har bilen faktisk været, siden den afløste Ford Sierra tilbage i 1990'erne.

Komfortabel, kvalitetspræget og kanonflot er nogle af de superlativer, som de danske motorjournalister har strøet ud over Ford Mondeo i den nyeste udgave.

Ford Mondeo blev introduceret i 1994 på det danske marked, og den nuværende udgave er fjerde generation.

Modellen er en af de bedst sælgende i sit segment, hvor der ellers er ganske hård kamp om kunderne - ikke mindst når det handler om firmabiler.

Ford Mondeo giver værdi for pengene

At Ford-modellen fortsat er en af de mest populære biler i sin klasse hænger naturligvis sammen med, at man virkelig får meget bil for pengene, når man vælger at lease en Ford Mondeo.

Det danske politi har i mange år været flittige kunder hos Ford, og Ford Mondeo er en af de mest benyttede modeller som patrulje- og hundevogn herhjemme.

Der er dømt køreglæde, komfort og en gennemgribende oplevelse af kvalitet i Ford Mondeo - og der er ikke sparet på indretningen, som fuldt ud lever op til selv meget dyrere biler fra de konkurrerende mærker.

Som altid kan Ford Mondeo fås i et væld af forskellige udgaver, og både som stort femdørs hatchback og som stationcar er bilen et oplagt valg af firmabil.

Veludstyret og sikker bil

Beskatningen er attraktiv, og med en Ford Mondeo i garagen er du klar til at køre morgendagen i møde i fin og sikker stil.

Du skal lease en Ford Mondeo, hvis du vil have en stor og veludstyret bil, der samtidig er fantastisk velkørende og udstyret med det mest moderne sikkerhedsudstyr i sin klasse.

Ford Mondeo findes i et utal af varianter med forskellige motorstørrelser og varieret udstyrsniveau.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Ford Mondeo - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Ford Mondeo her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Ford Mondeo via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Ford Mondeo

Her kan du lease bil med et smil