FIAT FIRMABILER

En skarp leasing-aftale på en smart Fiat-model. Hos LEASING DK har vi mange års erfaring i at lave leasing-løsninger på firmabiler fra Fiat.

Fabbrica Italiana Automobili Torino er måske lige en lidt for stor mundfuld - og et bevis på, at forkortelser kan være en god ting.

Ovenstående er i forkortet form Fiat, og det betyder noget i retning af "Den italienske bilfabrik fra Torino".

Fiat-koncernen, der blev etableret i 1899, har fortsat sit hovedsæde i italienske Torino - men er i dag midtpunktet i en verdensomspændende bilkoncern.

Danskerne har altid haft et godt øje til Fiat

I dag hedder virksomheden Fiat Chrysler Automobiles, hvilket er en understregning af, at man over en femårig periode overtog samtlige aktier i amerikanske Chrysler. Fiat Tipo

Og er der et bilmærke, som de danske bilkøbere altid har haft mere end bare et godt øje til, så er det italienske Fiat, som siden lanceringen af især 127 og 128 har haft et glimrende bilsalg på det danske marked.

Op gennem 1980erne og 1990erne tog modeller som Panda, Ritmo og Uno over - og senest har især den genopfundne Fiat 500 og Punto/Grande Punto gjort det godt.

Det samme gælder Fiat Tipo, der i sin stationcar-udgave er et rigtigt godt bud på en gedigen firmabil.

Fiat har vundet flest bilpriser

Fiat er det bilmærke, der både har vundet Årets Bil i Danmark-kåringen og International Car of the Year-kåringen flest gange.

Faktisk har man hentet begge de eftertragtede titler intet mindre end ni gange.

Og vi forstår det godt, for vi har nemlig også et godt øje til de charmerende italienske biler - og hos LEASING DK sidder vores erfarne konsulenter klar til at skræddersy den leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Alfa Romeo herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil