Leasing af Citroën Grand C4 Picasso

Den helt store force ved Citroën Grand C4 Picasso er selve indretningen, der virkelig er fleksibel og en fornøjelse at opholde sig i.

Citroën Grand C4 Picasso viser på fornem vis, hvad det er, at de ihærdige folk hos Citroën altid har været helt eminente til: At skabe et fedt og funktionalt design uden at gå på kompromis med komfort og køreoplevelse.

Citroën Grand C4 Picasso er en stor MPV - altså en bil, hvor der er lagt vægt på fleksibel indretning og god plads til hele familien.

Med den nyeste udgave skaber den franske bilkoncern en på samme tid stor og kompakt bil med masser af muligheder. Den brede og muskuløse stil giver køretøjet et meget maskulint udtryk. Og det er positivt ment.

Designmæssigt formår Citroën igen og igen at distancere sig fra konkurrenterne.

Grand C4 Picasso er et design-ikon

De mange forskellige funktioner bliver stort set alle styret fra en skærm i midterkonsollen, og det fungerer fremragende.

Men den helt store force ved Citroën Grand C4 Picasso er utvivlsomt selve indretningen, der virkelig er fleksibel og pladsskabende. Det er således en fornøjelse at opholde sig i C4'eren, som for mange vil være et oplagt valg som firmabil.

Den første udgave af den velkørende bil ramte de danske landeveje i 2007. Den nuværende udgave, som er anden generation, blev introduceret i 2014.

Fleksibel firmabil til familien

Du skal lease en Citroën Grand C4 Picasso, hvis du vil have en fleksibel firmabil, som giver masser af køreglæde, overblik og overskud i hverdagen.

Du kan få Citroën Grand C4 Picasso i en række forskellige varianter og motorstørrelser - og du kan også få modellen som C4 Picasso.

Hos LEASING DK sidder vores dygtige konsulenter klar til at give gode råd og finde en skarp leasing-løsning på en Citroën Grand C4 Picasso - kontakt os for yderligere information.

Kontakt os

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Grand C4 Picasso her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Citroën Grand C4 Picasso via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Citroën Grand C4 Picasso

Her kan du lease bil med et smil