Leasing af BMW 5-serie

Den nyeste 5-serie kommer i et væld af forskellige varianter og motorstørrelser, og er du til den mest vilde variant, så skal du vælge at lease en BMW M5.

BMW 5-serien er et hit blandt firmabilisterne - blandt andet på grund af en helt igennem imponerende køredynamik og et yderst sporty design.

Mange betragter 5-serien som et sandt mesterværk i klassen for store firmabiler, og den smukke model, som både fås i sedan og touring-udgave, er da også en af de mest eftertragtede modeller i sit segment.

Den første udgave af den velkørende bil blev sendt på gaden i 1972 - og siden er BMW 5-serien solgt i adskillige millioner eksemplarer. I 2017 blev den syvende generation af BMW 5-serien lanceret.

Fra BMW's side er fokus med BMW 5-serie lagt på en endnu skarpere køredynamik, og der er ingen tvivl om, at den nye model fortsætter succesen for BMW.

Den vildeste BMW 5-serie

Du skal lease en BMW 5-serie, hvis du vil have garanti for sportslig køreglæde og masser af overskud. Den nyeste 5-serie kommer i et væld af forskellige varianter og motorstørrelser.

Er du til endnu mere rå power, så kan du med fordel lease en BMW M5, som med sine 625 hestekræfter nok skal sørge for, at du når frem til dine aftaler i tide.

BMW 5-serie findes i et utal af varianter med forskelligt udstyrsniveau og motorstørrelser.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at finde den mest skarpe leasing-løsning på en BMW 5-serie - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af BMW 5-serie her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease BMW 5-serie via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 BMW 5-serie

Her kan du lease bil med et smil