Premium biler

Går du og drømmer om en firmabil i mere end "Mondeo klassen", så lad os hjælpe dig med at indfri dine drømme. Hos Leasing dk har vi dedikerede konsulenter til netop at "tyde dine drømme". Vi har specialiseret os i at identificere og importere lettere brugte luksusbiler til vores kunder.

Afgiftsreglerne i Danmark er sammensat således at jo dyrere bil, du vælger, jo mere registreringsafgift skal du betale. Men sådan behøver det ikke at være. Ved at vælge en bil der er mere end 36 mdr. gammel, kan bilen med fordel periodeleases og registreringsafgiften der skal betales, er kun det halve af en tilsvarende fabriksny bil. Periodeleasing betyder i al sin enkelthed, at der kun betales afgift for den periode, som du benytter bilen.

Med andre ord - så får du ca. dobbelt så meget bil for pengene.

 

Hvad kan lade sig gøre?

Det kan stort set det meste. Lad os tage en uforpligtigende snak omkring dine bildrømme, så finder vi bilen.

Til venstre i menu'en finder du forskellige pris-eksempler på leasingaftaler.

  

Flex-leasing

Stort set alle leasingbiler er i dag flex-leaset. Flex-leasing kan laves ud fra dine individuelle ønsker og behov. Perioden kan være alt lige fra 1 måned til typisk 36 mdr. Det kan fx være, hvis man ønsker at have en sportsvogn til rådighed i sommerperioden – eller hvis man har længere perioder i udlandet, men har et kørselsbehov når man er i Danmark, som man skal have dækket. Vi har mange kunder, der har en sommer- og vinterbil kørende hos os, dvs. at de blot skifter bil, når sommer eller vinterperioden står for døren. I den periode hvor bilen ikke benyttes, betales der blot en forrentning af bilens værdi ex. afgift. Hertil kommer det værditab, bilen vil have indtil den igen skal på plader.

 

Split-leasing

Deleleasing er en form for operationel leasing, hvor man deler leasingomkostningerne mellem brugeren og virksomheden. Medarbejderen betaler for bilen i fritiden, og virksomheden betaler for bilen i arbejdstiden. Samtlige udgifter på bilen deles forholdsmæssigt udfra kørebogen. På denne måde slipper brugeren for beskatning af fri bil. Da området er meget komplekst og tilpasset den enkelte, vil vi uddybe mulighederne ved et personligt møde.

 

Bilernes Hus i Silkeborg

Premium afdelingen i Silkeborg, består af flotte importerede luksusbiler, hvor lageret konstant udgør ca. 25-30 biler. Har vi ikke en lagerbil der passer til dit ønske, kan den skaffes fra vores samarbejdspartnere i udlandet. Afdelingen ledes af Salgsansvarlig Lars Ewald der rådgiver om såvel valg af bil og udstyr som finansieringsmulighederne Flex- og Splitleasing. Kom forbi i Bilernes Hus i Silkeborg og få en god bilsnak.