Velkommen til ....

31.03-2017

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Stephan T. Nielsen som Salgskonsulent hos Leasing.dk.
Stephan får tilknytning til vores salgskontor i Birkerød - og har stor erfaring fra bilbranchen, hvor han har solgt både person - men også varebiler.
Stephan er klar pr. 01.04.2017 - og vi glæder os til at have ham med på holdet.

Ligeledes byder vi også - med stor glæde, velkommen til Anders Lillelund, som Salgskonsulent hos Leasing.dk pr. 18.04.2017. Anders Lillelund får også tilknytning til salgskontoret i Birkerød. Han er uddannet Biløkonom og har i sit seneste job arbejdet med leasing. Vi glæder os til at have Anders Lillelund med på holdet.

 

 

 

Ny Kundechef

 16.08-2016

Per Kjølby

Leasing.dk har pr. 01.08-2016 ansat Per Kjølby som Kundechef med Sydjylland som primær område.

Med sin store erfaring indenfor bilbranchen især på varebiler - er Per altid klar til at kigge forbi til et uforpligtende møde og give et skarpt og konkurrencedygtigt tilbud.

Per Kjølby kan træffes på mobil: 5133 4945 eller
mail: pekj@leasing.dk

 

 

Pressemeddelelse - udsendt juni 2016

24.06-2016

Biler i bidder skaber jobs

Hvorfor købe, når man kan lease? Leasingbølgen skyller ind over bilbranchen, og det skaber arbejdspladser. Hos Leasing.dk er medarbejderstaben fordoblet på et halvt år.

Deleøkonomien vinder frem overalt i samfundet, og det er populært som aldrig før at lease sin bil - uanset om det er til privat- eller firmabrug.

Det mærker man blandt andet hos Leasing.dk, som beskæftiger sig med leasing af person- og varevogne til erhvervslivet samt flex- og splitleasing af dyrere importbiler. Siden 2010 er selskabet vokset fra to til 21 medarbejdere. Halvdelen er kommet til på blot seks måneder og er fordelt på selskabets adresser i Herning, Silkeborg, Birkerød og udstillinger i Hørsholm og Kgs. Lyngby.

Tryghed og tillid

Hos Leasing.dk forklarer adm. direktør Anders Nielsen succesen med, at kunderne møder "rigtig levende medarbejdere," der giver sig tid til at spørge ind til deres behov og har et indgående kendskab til muligheder og faldgruber.

- Det kræver stor viden om beregning af leasingydelse tilpasset individuelle behov og skatteforhold. Vores motto er tryghed og tillid, som især bygger på, at beregningerne er korrekte og ikke mindst realistiske, forklarer han og fortsætter:

- Når det drejer sig om firmabiler til medarbejdere, gælder det om at være konkurrencedygtig og at have de rigtige varer på hylderne til rette tid. Hertil kommer en række serviceydelser, som kunderne sætter pris på, bl.a. fleksibilitet i leasingperioden, tilgængelighed og rådgivning om produkterne.

- I forhold til biler med flex- eller splitleasing er det vigtigt, at der i beregningen er indbygget den rette afskrivning i forhold til bilens reelle værditab i markedet ved udløb af leasingperioden. Ellers risikerer kunderne at stå med en for høj restgæld på bilen, når leasingaftalen skal indfries ved leasingperiodens udløb. Kunden skal være opmærksom på, at leasingydelsen ikke er urealistisk lav i leasingperioden. Vi oplever, at mange af vores kunder kommer igen, så et eller andet gør vi jo nok rigtigt, siger en smilende direktør.

Passion for biler

 

Et af specialerne hos Leasing.dk er flex- eller splitleasing af dyrere importbiler.

- Vi er passionerede bilelskere og har altid ca. 25-30 luksusbiler på lager til levering her og nu. Dem kan kunderne komme og se i vores udstillinger på begge sider af Storebælt. Vi adskiller os derved fra branchen, hvor mange af vores kolleger først henter vognen fra udlandet, når kunden har bestemt sig. Vi kan dog skaffe næsten et hvilket som helst mærke og model efter kundens ønsker, fortæller direktøren.

Flexleasing kan fx være en attraktiv løsning i de tilfælde, hvor en virksomhed eller en person har specielle kørselsbehov eller et ønske om at have en speciel bil til rådighed i en kortere eller længere periode. Det kan være i sommerperioden, eller hvis man har længere perioder i udlandet, men har et kørselsbehov når man er i Danmark. 

 

Yderligere oplysninger:

Anders Nielsen, adm. direktør, tlf. 25 11 16 60, anni@leasing.dk 

Fakta:

Leasing.dk havde i 2015 en omsætning på 247,1 mio. kroner og et overskud før skat på 8,5 mio. kroner. Egenkapitalen er 54,5 mio. kroner. Leasing.dk ejes af Bjarne Nielsen A/S, der har 13 bilforretninger på landsplan. Bjarne Nielsen, der er indehaver af Bjarne Nielsen A/S, ejer desuden Bilernes Hus i Silkeborg. Koncernen tæller dermed næsten 500 ansatte og har autoriseret forhandling af 9 bilmærker.

StemningsbilledHer kan du lease bil med et smil