Bil leasing

Leasing dk tilbyder alle typer af leasing til erhverv, og det giver dig som kunde de optimale forhold, når du vælger din leasingtype.

Herunder kan du læse om de forskellige typer.

Ring derefter Tlf. 70 70 11 70 og få en aftale med en af vores leasing konsulenter - eller book et møde nederst på siden.

 

Generelt om erhvervs leasing af bil

I al enkelthed handler leasing af biler om at undgå at binde likviditet i virksomhedens bilpark – d.v.s.  lave en investering om til en løbende driftsomkostning:

 •          Alle omkostninger samlet som en fast månedlig ydelse
 •          Fuld fradrag for leasingudgiften
 •          Ingen ekstra omkostninger eller besvær - alt er inkluderet
 •          Mulighed for fleet-management 
 •          Mindre administration
 •          Bedre likviditet og dermed mere råderum
 •          Ingen momsudlæg som ved køb
 •          Delvis momsfradrag på leasing af personbiler

Ud over disse grundlæggende fordele kan Leasing dk tilbyde flere forskellige former for leasing, alt efter hvilken eller hvilke aftaler virksomheden og brugeren finder mest interessant.

 

Operationel bil leasing

Denne form for leasing omfatter både den fulde brugsret og et valgfrit antal af de faste omkostninger, der er på bilerne. Du får fuld fradragsret på leasingafgiften, samt de tilhørende operationelle omkostninger. Ved operationel leasing skal bilen ikke optages i balancen, men kun bogføres som en note i regnskabet. 

Med operationel billeasing er det muligt at vælge operationelle elementer som service og vedligeholdelse, standard- og vinterdæk, erstatningsbil ved service, samt brændstofordninger. 

Leasing dk har et stort netværk af samarbejdspartnere i hele Danmark. Dette gælder værksteder, dækleverandører, forsikringsselskaber, benzinselskaber og mange flere. Derfor kan du med fordel vælge blandt vore forskellige tillægsydelser. 

En af fordelene ved operationel leasing af biler er, at du outsourcer biladministrationen. Dermed kan din virksomhed spare ressourcer i forbindelse med den løbende administration af bilflåden. 

Ved operationel leasing af bil indestår Leasing dk for restværdien. Det betyder, at du efter endt leasingperiode kan aflevere bilen tilbage til os kvit og frit mht. restværdien. Denne er vores risiko.

 

Finansiel bil leasing

Finansiel billeasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden får en fast månedlig ydelse samt får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. 

Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse. 

Efter endt leasingperiode skal sælge bilen til 3. mand. Købsprisen for bilen aftales ved leasingaftalens start.

 

Flexleasing

I de tilfælde hvor en virksomhed eller en person har specielle kørselsbehov eller et ønske om at have en speciel bil til rådighed i en kortere eller længere periode, kan flexleasing være en attraktiv løsning. Det kan fx være, hvis man ønsker at have en sportsvogn til rådighed i sommerperioden – eller hvis man har længere perioder i udlandet men har et kørselsbehov, når man er i Danmark, som man skal have dækket. 

Ved flexleasing betaler leasingtager kun afgift for den periode, hvor bilen er i brug – resten af tiden skal der blot betales forrentning af bilens værdi ex. afgift. Hertil kommer det værditab, som bilen skønsmæssigt vil blive udsat for i den aftalte stilstandperiode.

 

Splitleasing

Splitleasing er en nyere form for en operationel leasingaftale, hvor man faktisk deler leasingomkostningerne mellem medarbejderen og virksomheden. Medarbejderen betaler for alle private kørte kilometer, og virksomheden betaler for de erhvervsmæssige kørte kilometer. Lad os slå fast at splitleasing ikke er for alle. Det er dit årlige kørselsmønster der er udslagsgivende for om løsningen er brugbar for dig. I en splitleasingaftale skal alle udgifter til bilens drift deles forholdsvist. Splitleasing er derfor en mellemting mellem kørsel i privat bil og fri bil idet:

 •          Firmaet står ikke alene med udgifterne til brugerens bil
 •          Brugeren skal ikke selv stille med en bil til arbejdsbrug
 •          Firmaet undgår at betale kilometerpenge -  i stedet betales en andel af leasingydelserne
 •          Brugeren bliver ikke beskattet af fri bil.                                     

Det faktum at brugeren ikke beskattes af brugen af bilen, er af afgørende betydning og netop dette gør splitleasing yderst interessant, særdeles for biler med en markedsværdi på 500.000 eller mere. Vi oplever en kraftig stigning af henvendelser fra direktionssegmentet for netop denne løsning, da der her er andre aspekter for virksomhedsindehavere som kan gøre spliteasing mere interessant kontra en normal fri bils beskatning. Disse aspekter er dog mere komplekse at belyse, så derfor bedes du kontakte vores konsulenter for at få dette uddybet yderligere her.

Re-leasing

Leasing dk har konstant et stort flow af personbiler. Disse biler har typisk kørt som demobiler eller som korttidsudlejede biler.

Disse biler kan re-leases på særligt gunstige vilkår, og bilerne fremstår altid som fabriksnye.

Fordelen er hurtig levering - samt at bilerne har været indregistreret i omkring 3-9 måneder, hvorfor skattegrundlaget også falder hurtigere end på en ny.

StemningsbilledHer kan du lease bil med et smil