Leasing er i mange tilfælde den bedste løsning

Skal din leasing-løsning være operationel eller finansiel? Og er du mere til Flex Leasing end til Split Leasing? Få det store overblik sammen med LEASING DK her.

Alle drømmer om at være godt kørende - og hos os kan din drøm blive til virkelighed.

LEASING DK er nemlig eksperter i at levere præcis den løsning, som du drømmer om - og vi er helt uafhængige af mærker.

Derfor kan vi hjælpe og rådgive dig, så din bildrøm bliver alt andet end et mareridt.

Du kan se de forskellige muligheder i menuen til venstre.

Vi finder det rette køretøj

LEASING DK leverer drømme på fire hjul - og vi har mange års erfaring i at finde præcis det køretøj, som du har brug for.

Både når det gælder almindelige firmabiler og varebiler.

Fleksibilitet er kodeordet i alt, hvad vi beskæftiger os med, og vores erfaring byder os at finde den bedste løsning hver eneste gang.

Det handler om, at du som kunde ikke bare skal være tilfreds - du skal have den der helt specielle følelse af, at det præcis var dét her, du drømte om.

Det perfekte udgangspunkt

Både i det øjeblik, hvor du triller ud fra vores forretning i en spritny firmabil, der på alle måder skaber det perfekte udgangspunkt - men også i hele den kommende periode, hvor du som vores kunde skal være mere end bare godt kørende.

Og det er slet ikke det hele.

For LEASING DK’s kunder - og det er altså dig og flere tusinde andre kvalitetsbevidste kvinder og mænd - skal også være tilfredse i det øjeblik køretøjet leveres tilbage til os efter endt brug.

Vi vil jo gerne lave en ny aftale og en ny kontrakt med dig - og tilfredse kunder, det er sådan nogle, som kommer tilbage i butikken.

Glade kunder kommer igen

Siden LEASING DK blev etableret i 2004 er kunderne bare kommet igen og igen. Og igen.

Titusindvis af glade bilister har plukket en vare ned fra vores hylder, og har dermed fået deres drømme opfyldt.

Og hvorfor er det så, at du skal vælge LEASING DK som sin samarbejdspartner?

Det kan du læse meget mere om her.

Hos LEASING DK tilbyder vi alle tænkelig former for leasing - og her er vi tilbage til det med, at evnen til at være fleksible og paratheden til at finde en løsning hver eneste gang - det er dét, vi kan og vil.
Du får som kunde hos LEASING DK din personlige og yderst professionelle leasing konsulent, som har ekspertise indenfor de forskellige typer af leasing - og som kan rådgive omkring valg af bilmærke, type og model - og som kan supportere i forhold til udstyrsniveau, motorstørrelse med videre. 
LEASING DK's konsulenter har mange års erfaring fra bilbranchen, og de brænder for at sammensætte den rigtige løsning til netop din virksomhed.