Hvem er Leasing dk

 

Om os

Leasing dk har siden 2004 leveret biler til virksomheder i hele Danmark. Vi er et 100 % selvstændigt og uafhængigt leasingselskab, som tilbyder leasing af biler direkte til virksomheder.

Vores selvstændighed medfører, at vi er i stand til at tilbyde billeasing på individuelle vilkår – tilpasset vores kunders ønsker og behov.

Vi samarbejder direkte med bilimportørerne i Danmark og kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker til bilmærke og model, når du vil lease bil.

Hos os får hver enkelt kunde sin egen personlige og veluddannede leasing konsulent, som har ekspertise indenfor alle typer af bil leasing, og som kan rådgive omkring valg af bilmærke. Vores leasing konsulenter har mange års erfaring fra bilbranchen, og de brænder for at sammensætte den rigtige løsning til netop din virksomhed.

Ønsker du et varigt samarbejde med et fleksibelt samt uafhængigt leasingselskab, som giver dig direkte kontakt med din egen personlige leasing- og bilekspert, er du velkommen til at kontakte os.

Ring Tlf. 70 70 11 70 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

 

Profil/mission

Det er Leasing dk’s mission at finde løsninger sammen med vores kunder, som passer præcis til din virksomheds behov.

Dette sikres via mærkeuafhængighed, individuel service,  direkte og løbende kontakt mellem vores kunder og vores leasing konsulenter.

Vi ønsker at skabe langsigtede relationer med vores kunder, så vi kan tilbyde en langsigtet, planlægning og et konstruktivt samarbejde omkring virksomhedens bilpark på baggrund af et godt kendskab til virksomheden og dens behov.

Leasing dk sætter altid kunden's behov i fokus. Vi har ingen "kasser" - som kunderne skal passe ind i. Vi laver den løsning som passer vores kunder.

 

Motorpoint

Vi får hvert år mange hundrede biler retur fra vores leasingkunder. Disse biler afsættes af flere kanaler. Mange sælges på bilauktion eller til bilforhandlere rundt om i landet. Men mange sælges også gennem vores eget udsalgssted MOTORPOINT.

MOTORPOINT er beliggende på vores adresse i Herning og har som vores eget udsalgssted primært 2 opgaver:

  •  at afsætte nogle af de biler, som vi får tilbage efter endt leasingperiode fra vores kunder.                                                   
  •  at præsentere og levere drømmebiler på fordelagtige vilkår.

Du kan altid se MOTORPOINT's store udvalg af kvalitetsbiler på www.motorpoint.dk      

 

Job hos Leasing dk

Hos Leasing dk ved vi, at det er medarbejderne der skaber og tegner vores virksomhed. Derfor er vi altid interesseret i at høre fra engagerede og motiverede mennesker, som er interesseret i at arbejde med billeasing i en innovativ virksomhed, som bygger på ærlighed, frihed under ansvar, sammenhold samt hårdt arbejde for at nå fælles mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere om jobmulighederne, ligesom vi altid gerne modtager uopfordrede ansøgninger.

Du kan evt. kontakte Direktør Anders Nielsen på mobil 25 11 16 60

eller på mail: anni@leasing.dk

Direktør Anders Nielsen

 

StemningsbilledHer kan du lease bil med et smil