Vi kan skaffe præcis den firmabil som du ønsker

Det er LEASING DK’s mission at finde leasing-løsninger, som passer præcis til dit behov

Når du skal vælge en firmabil er det vigtigt, at du nøje har gjort op, hvilke behov du har.

For det første skal du finde ud af, om det skal være en høj SUV-model, en lille rap coupé eller en stor familiebil med god plads til mindst fem personer.

Den del kan naturligvis være relativt let at tage stilling til. Men du skal også gøre dig klart, om du er til diesel eller benzin - om den skal være økonomisk på de lange stræk, eller om behovet i højere grad tilsiger dig eksempelvis en hybrid-bil.

Udstyret skal være i orden

Måske har du brug for et køretøj, der formår at flytte dig fra den ene ende af landet til den anden, uden at det tager halve dage.

Så skal der måske kigges mere på motorstørrelse og antallet af hestekræfter?

Når antallet af potentielle bilmodeller er snævret ind, skal du til at beslutte dig for hvilket udstyr, der er vigtigt.

Adaptiv fartpilot, kurvelys, bakkamera, nøglefri betjening, zone-opdelt klimaanlæg, elektrisk regulerbart førersæde…

Vi har masser af viden

Og hvad med anhængertrækket… skal det være aftageligt?

Der er virkelig mange ting at forholde sig til - og det er blandt andet her, at LEASING DK’s erfarne mandskab sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du skal naturligvis også finde frem til, hvilken form for leasing-løsning, du er til - men også her kan du trygt regne med, at LEASING DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg.

Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. Kontakt LEASING DK her.

Vi ønsker at skabe langsigtede relationer med vores kunder, så vi kan tilbyde en langsigtet, planlægning og et konstruktivt samarbejde omkring virksomhedens bilpark på baggrund af et godt kendskab til virksomheden og dens behov.
LEASING DK sætter altid fokus på dit behov. Vi har ingen "kasser" som kunderne skal passe ind i. Vi laver den løsning, som passer vores kunder.