Vi kan skaffe den firmabil - du ønsker

 Vi løser dine behov

  • Fortæl os hvad dine behov er i forhold til valg af firmabil
  • Vælg om du vil have en finansiel eller operationel leasingaftale
  • Vælg hvilke tillægsydelser du ønsker
  • Vi sikrer dig personlig og professionel rådgivning

 

Finansiel bil leasing

Finansiel billeasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden får en fast månedlig ydelse samt får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. 

Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse. 

Efter endt leasingperiode skal du sælge bilen til 3. mand. Købsprisen for bilen aftales ved leasingaftalens start.

 

Operationel bil leasing

Denne form for leasing omfatter både den fulde brugsret og et valgfrit antal af de faste omkostninger, der er på bilerne. Du får fuld fradragsret på leasingafgiften, samt de tilhørende operationelle omkostninger. Ved operationel leasing skal bilen ikke optages i balancen, men kun bogføres som en note i regnskabet. 

Med operationel billeasing er det muligt at vælge operationelle elementer som service og vedligeholdelse, standard- og vinterdæk, erstatningsbil ved service, samt brændstofordninger. 

Leasing dk har et stort netværk af samarbejdspartnere i hele Danmark. Dette gælder værksteder, dækleverandører, forsikringsselskaber, benzinselskaber og mange flere. Derfor kan du med fordel vælge blandt vore forskellige tillægsydelser. 

En af fordelene ved operationel leasing af biler er, at du outsourcer biladministrationen. Dermed kan din virksomhed spare ressourcer i forbindelse med den løbende administration af bilflåden. 

Ved operationel leasing af bil indestår Leasing dk for restværdien. Det betyder, at du efter endt leasingperiode kan aflevere bilen tilbage til os kvit og frit mht. restværdien. Denne er vores risiko.